طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا (بروانی شکلات)

به گزارش ابزار ایرانی، کیک شکلاتی با نوتلا یا بروانی شکلات یک کیک ساده است که از ترکیب تنها 3 ماده تهیه خواهد شد و بسیار خوشمزه است و سریع آماده می شود.

طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا (بروانی شکلات)

سرویس آشپزی - در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا Nutella Brownies را آموزش دهیم. این کیک شکلاتی تنها از 3 ماده تشکیل دهنده درست می شود و بسیار خوشمزه خواهد بود. همان گونه که می دانید نوتلا یا به خودی خود متشکل از روغن، شیر و شکلات می باشد و با استفاده از نوتلا نیازی به اضافه کردن این مواد به کیک شکلاتی نمی باشد. مدت زمان تقریبی آماده سازی این کیک کمتر از 30 دقیقه خواهد بود. در صورت در دسترس نبودن نوتلا از شکلات های صبحانه موجود در بازار استفاده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی با نوتلا (بروانی شکلات)

نوتلا

1 پیمانه (280 گرم)

تخم مرغ

2 عدد

آرد

10 قاشق غذاخوری (62 گرم)

فندق(اختیاری)

برای تزیین

طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا (بروانی شکلات)

  1. فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. نوتلا یا شکلات صبحانه، تخم مرغ و آرد را در ظرف نسبتا گودی با یکدیگر ترکیب کنید.
  1. سپس مواد را در قالب بزرگ و یا کپسول های کوچک مخصوص تهیه (کاپ کیک) ریخته و در صورت تمایل با فندق خرد شده و تست شده تزیین نمایید.
  1. در نهایت در فر با درجه حرارت 180 درجه به مدت 15 تا 30 دقیقه بسته به سایز قالب قرار دهید.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا (بروانی شکلات)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا (بروانی شکلات)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید