طرز تهیه پنکیک شکلاتی
به گزارش ابزار ایرانی، برای سرو پنکیک شکلات می توان از انواع کرم و سس شکلاتی، خامه شکلاتی، نوتلا و … استفاده کرد و حتی می توان انواع میوه مانند موز و توت فرنگی در کنار پنکیک شکلاتی قرار داد که طعم آن را لذیذ تر می کند.
تهیه و خوردن صبحانه ای خاص مانند انواع پنکیک می تواند گزینه ای مناسب برای شروع یک روز خوب و با نشاط باشد.
تهیه پنکیک یا همان کیک تابه ای بسیار راحت است و در کمترین زمان و با ساده ترین مواد می توان انوع گوناگون از پنکیک را تهیه کرد و به جز وعده صبحانه در میان وعده های روزانه آن را سرو کرد. از جمله انواع پنکیک می توان به پنکیک ساده، پنکیک موز، پنکیک دارچینی، پنکیک نوتلا، پنکیک شکلات و … اشاره کرد.
از بین انواع پنکیک می خواهیم روش تهیه پنکیک شکلات را آموزش دهیم با یادگیری آن می توانید اعضای خانواده یا بچه ها را بیش از پیش به خوردن صبحانه ترغیب نمایید.
خوب می دانیم که پنکیک را می توان با عسل، انواع شهد، مربا و مارمالاد و انواع کرم سرو کنیم که هر یک طعم منحصر بفرد خود را دارد. برای سرو پنکیک شکلات می توان از انواع کرم و سس شکلاتی، خامه شکلاتی، نوتلا و … استفاده کرد و حتی می توان انواع میوه مانند موز و توت فرنگی در کنار پنکیک شکلاتی قرار داد که طعم آن را لذیذ تر می کند.
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد شیرینی 1 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکایو 1/3 پیمانه
چیپس شکلات 1/2 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
سس شکلات برای تزیین
پودر شکر برای تزیین
مرحله اول
تخم مرغ را همراه وانیل و شکر با همزن دستی یا برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله دوم
شیر و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائوی مخلوط و الک شده را به مایه اولیه پنکیک شکلات اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
چیپس شکلات (شکلات نسوز) را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
ماهیتابه را چرب و با حرارت ملایم گرم کنید.
مرحله ششم
با یک ملاقه کوچک مقداری از مواد را بردارید و در تابه بریزید (به شکل دایره) تا یک طرف آن بپزد و بعد، پنکیک شکلاتی را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. (زمانی که روی پنکیک به طور کامل حباب ایجاد شد وقت برگرداندن آن است) قبل از ریختن مایه پنکیک به دفعات کف تابه را کمی چرب کنید.
مرحله هفتم
پنکیک های شکلاتی را پس از خارج کردن از تابه روی دستمالی تمیز و پارچه ای قرار دهد تا خنک شود و مدام پشت و رو کنید تا عرق نکند.
در پایان روی پنکیک شکلات می توانید مقداری پودر شکر الک کنید و آن را همراه سس شکلات یا شکلات صبحانه نوتلا و … سرو نمایید.
مواد لازم
شیر کاکائو غلیظ 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای تلخ 50 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
کره نرم شده 1 قاشق سوپخوری
پوره موز 3 قاشق غذاخوری
وانیل خالص 1/8 قاشق چایخوری
مرحله اول
شکر را در قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. شیر کاکایو را اضافه نمایید.
مرحله دوم
زمانی که شیر به مرحله جوش رسید و شکر حل شد حرارت را کم کنید. شکلات تخته ای خرد شده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
مرحله سوم
پس از ذوب شدن شکلات، ظرف را از روی حرارت بردارید و خامه و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
در این مرحله وانیل و پوره موز را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.
(سس شکلات موزی را می توانید شب قبل آماده کنید تا بخوبی مزه دار شود.)
-برای تهیه پنکیک شکلات به جای شیر می توان از ماست یا خامه استفاده کرد.
-تابه ای که برای پنکیک استفاده می کنید باید نچسب و بدون خش باشد تا به راحتی کیک ها را از آن جدا کنید.
-در سس شکلات موزی می توانید از انواع مغز های شکلاتی مانند فندق، بادام زمینی و … استفاده کنید. در این صورت باید مغز ها را کمی تفت دهید و آن را خرد کنید و بعد در پایانی کار همراه موز به سس اضافه کنید.
منبع: فرادید