طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست به 5 روش مختلف

به گزارش ابزار ایرانی، طرز تهیه انواع بورانی حاصل ترکیب یک یا چند نوع از سبزیجات تازه و پخته شده همراه با سس ماست است و اگر شما از علاقمندان به رژیم های گیاهخواری یا در پی کاهش وزن باشید، احتمالا با مدل های متنوع این غذا آشنا هستید. اما در این مقاله از خبرنگاران ، طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست را برای شما گرد آورده ایم که می توانید به عنوان یک غذای سبک و کم کالری روی آن حساب کنید. به علاوه، این ترکیب خوشمزه می تواند یک پیش غذای شیک و مجلسی برای مهمانی های شما باشد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست به 5 روش مختلف
بورانی بادمجان با ماست
تعداد نفرات5 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
اندازه سختیسختی میانه

بورانی بادمجان با ماست

بهتر است در طرز تهیه بورانی بادمجان از بادمجان های قلمی که تخم کمتری دارند، بهره ببرید. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه را ببینید:

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان با ماست

در صورت تمایل می توانید اندازهی روغن زیتون هم به ترکیب بادمجان و ماست اضافه کنید. موادی که در ادامه می آید برای 5 نفر مناسب است.

مواد لازماندازه مورد احتیاج
بادمجان میانه3 عدد
ماست پرچرب یا چکیده2 پیمانه
پودر گردو4/1 پیمانه
سیر2 حبه
سبزیجات خشک (اختیاری)به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

مراحل طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست

برای تهیه بورانی بادمجان با گردو و ماست، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و آن ها را روی گاز، آتش یا داخل فر کبابی کنید.

نکته: در صورت استفاده از فر، آن را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس با یک چاقوی تیز، روی بادمجان ها چند شیار عمیق طولی ایجاد کنید و آن ها را روی سینی فر بچینید. پس از نیم ساعت، بادمجان ها کاملا مغزپخت شده اند. در این زمان، گریل را روشن کنید و در فواصل مناسب، بادمجان ها را بچرخانید تا تمام قسمت های آن ها به صورت یکدست، کبابی گردد.

  • مرحله دوم: به مرحله دوم ازطرز تهیه بورانی بادمجان با ماست رسیدیم. در ظرفی گود، اندازهی آب سرد بریزید و بادمجان های کبابی داغ را داخل آن بگذارید. با این کار به پوست بادمجان شوک وارد شده و به راحتی جدا می گردد. پس از این مرحله، بادمجان های پوست کنده را درون یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن ها خارج گردد.
  • مرحله سوم: پس از اینکه آب بادمجان ها خارج شد، آن ها را به وسیله گوشت کوب یا میکسر کاملا له و یکدست کنید.
  • مرحله چهارم: ماست چکیده را همراه با سیر رنده شده و اندازهی نمک و فلفل، داخل ظرفی مناسب بریزید.
  • مرحله پنجم: بادمجان های پوره شده را به ماست بیفزایید و اندازهی پودر گردو به ترکیب اضافه کنید.
  • مرحله ششم: در طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست، اضافه کردن یک قاشق چایخوری سبزیجات خشک معطرمثل نعنا، ترخون و ریحان اختیاری است. اما این کار باعث می گردد که یک بورانی بادمجان مجلسی و خوش عطر و بو داشته باشید.

نکته: بورانی بادمجان خوشمزه شما آماده است، اما بهتر است آن را 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا به اصطلاح استراحت نموده و مزه ها به خورد هم بروند.

نکته: بورانی بادمجان گیلانی با بامجان های کبابی تهیه می گردد، اما اگر بوی کبابی بادمجان برای شما مطلوب نیست و به رژیم لاغری خود پایبندید، می توانید آن ها را با استفاده از فر یا روی گاز، بخارپز کنید.

دستور بالا یک دستور رژیمی برای تهیه بورانی بادمجان است. اگر دوست دارید دستورهای رژیمی بیشتری ببینید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه بورانی اسفناج را هم در سایت مطالعه کنید.

طرز تهیه انواع بورانی بادمجان

بورانی بادمجان را می توانید به شکل های متنوعی تهیه کنید. برای مثال می توانید بورانی بادمجان را به شیوه افغانی، کرمانشاهی، با گوجه و … تهیه کنید. در ادامه به تمامی این بورانی ها اشاره شده است:

بورانی بادمجان سرخ شده

بعد از طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست، نوبت به نوع بورانی با بادمجان سرخ شده می رسد. اگر ترجیح می دهید بادمجان را سرخ کنید، ابتدا پوست آن ها را کنده و اندازهی نمک بزنید و داخل آبکش قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته گردد. سپس، بادمجان ها بشویید و با دستمال آشپزخانه خشک نموده و در اندازهی روغن مایع سرخ کنید. پس از سرخ کردن، آن ها را داخل آبکش یا روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد. بقیه مراحل مانند دستور قبل است.

بورانی بادمجان با گوجه

برای تهیه بورانی بادمجان با گوجه، به تعداد بادمجان ها، گوجه ضروری است. گوجه ها را پوره کنید و با بادمجان های پوره شده کبابی یا سرخ شده، به مدت نیم ساعت روی شعله ملایم گاز بپزید تا آب گوجه به طور کامل گرفته گردد. بقیه مراحل شبیه دستورهای قبلی است.

نکته: می توانید به بورانی بادمجان با گوجه، اندازهی کشک هم اضافه کنید.

بورانی بادمجان کرمانشاهی

بورانی بادمجان کرمانشاهی با بادمجان، گوجه، پیاز و غوره تهیه می گردد. طرز تهیه آن به این صورت است که بعد از گرفتن تلخی بادمجان ها و سرخ کردن ها، باید در تابه ای جداگانه پیاز را همراه ادویه جات لازم و کمی رب تفت دهید. سپس، همراه اندازهی آب، گوجه و غوره به بادمجان ها اضافه کنید. این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مزه ها کاملا به خورد هم بروند و بورانی شما به اصطلاح با بیفتد.

بورانی بادمجان افغانی

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی شباهت زیادی به بورانی بادمجان کرمانشاهی دارد با این تفاوت که در این دستور می توانید اندازهی سیر هم به ترکیب اضافه کنید. به علاوه، تنوع ادویه ها کمی بیشتر است و می توانید ادویه کاری و کمی پودر تخم گشنیز هم به سایر ادویه جات بیفزایید. برای تزئین این غذای خوش عطر و خوشمزه، از سبزیجات خشک مانند نعنا خشک، گل محمدی و سس ماست و سیر شوید بهره ببرید.

وقتش شده که بورانی بادمجان را از ابزار ایرانی سفارش بدید…

طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست را برای شما شرح دادیم. اگر زمان کافی برای تهیه این بورانی را نداشته یا مواد اولیه آن را در دسترس ندارید، می توانید از ابزار ایرانی یاری بگیرید. شما می توانید در کمترین زمان ممکن انواع سالادها و بورانی ها مانند بورانی بادمجان را به وسیله سفارش آنلاین غذا در ابزار ایرانی درب منزل خود تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست به 5 روش مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست به 5 روش مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید