طرز تهیه برک فست برگر
به گزارش ابزار ایرانی، در این مطلب روش تهیه برک فست برگر آموزش داده شده است.
به گزارش ، هواداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.
یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل 10-9 کیلو شیر تازه گاو و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است که همراه با گوشت و تخم مرغ یک صبحانه سرشار از پروتئین و مقوی به شمار میرود.
تخم مرغ چهار عدد
نان مینی برگر چهار عدد
بیکن گوساله سولیکو چهار اسلایس
پنیر بلوچیز خرد شده 200 گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
سس خردل دو قاشق سوپ خوری
سس مایونز چهار قاشق سوپ خوری
سس فلفل تند یک قاشق چای خوری
گوشت گوساله چرخ نموده 600 گرم
کاهو و گوجه فرنگی اندازهی برای سرو
ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ نموده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.
از طریق چاقو نان ها را از وسط برش بزنید و اندازهی از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد نموده و روی سس بچینید.
صفحه گریل چدنی را از طریق قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته نموده و روی حرارت ملایم گرم کنید.
برگر ها و بیکن ها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگر ها بپزند و بیکن ها کمی سرخ شوند.
سپس بر روی صفحه گریل چهار عدد تخم مرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.
برگر ها را روی گوجه فرنگی ها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و اندازهی بلوچیز روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان