راه های موثر برای کنار آمدن با غم و اندوه

به گزارش ابزار ایرانی، تا حالا نشده کسی برای کنار آمدن با شادی و خوشبختی مشکل داشته باشد. وقتی شادی و لذت وارد زندگی ما می گردد، ما آزادانه آن را تجربه می کنیم، اما وقتی غصه و ناراحتی به سراغمان بیاید، معمولاً با آن مبارزه می کنیم.

راه های موثر برای کنار آمدن با غم و اندوه

روش های کنار آمدن با غم

چکیده

تا حالا نشده کسی برای کنار آمدن با شادی و خوشبختی مشکل داشته باشد. وقتی شادی و لذت وارد زندگی ما می گردد، ما آزادانه آن را تجربه می کنیم، اما وقتی غصه و ناراحتی به سراغمان بیاید، معمولاً با آن مبارزه می کنیم.

تعداد کلمات 902/ تخمین زمان مطالعه 5 دقیقه

ما در جامعه ای زندگی می کنیم که به ما دیکته می نماید همواره لبخند روی لب داشته باشیم، به همین دلیل برخورد با غم و غصه کمی برایمان سخت می گردد. اما ناراحتی و غم و اندوه بخشی طبیعی از زندگی همه مردم است. این ناراحتی ها چه به خاطر یک فقدان مهم در زندگی مثل مرگ یکی از عزیزان، ایجاد شده باشد چه به خاطر شکست های کوچک و بی اهمیت روزانه، می توانیم یاد بگیریم که چطور راحت تر با آنها زندگی کنیم.

ما نه تنها می توانیم راحتی بیشتری به این گونه احساسات پیدا کنیم، برای سلامتی و تندرستی ما هم ضروری است که به طریقی سالم با آنها برخورد کنیم.

خطر برخورد نامناسب با احساسات زمانی برای من آشکار شد که یکی از همسایگان همسر بیمارش را از دست داد. وقتی من می خواستم با او ابراز همدردی کنم، او فوراً انکار کرد که احساسی به این مسئله دارد. طی یک هفته، او همه وسائل و متعلقات مربوط به همسرش را بیرون ریخت و هر چیز مربوط به بیماری و مرگ او.

جای تعجب نبود که شرایط سلامتی او از آن زمان روز به روز بدتر شد. ابتدا هیج علت برای علائم بیماری او پیدا نشد، اما با گذشت زمان، مسائل جدی جسمی در او ایجاد شد (که همه آنها مسائل ناشی از استرس بودند).

البته، این یک نمونه بسیار حاد است اما به خوبی می توان اهمیت برخورد صحیح با مسائل و ناراحتی ها را در آن مشاهده کرد. خیلی خوب است که ببینید چطور با اینگونه احساسات کنار آیید و مهارت های جدیدی یاد بگیرید.

در این مقاله قصد داریم به نحوه برخورد با ناراحتی های زندگی بپردازیم.

پذیرش ناراحتی خود و تحمل آن

روینمودهای کلی نگری به سلامتی دیر زمانی است که پی به نقش احساسات ما در شرایط سلامتیمان برده و پزشکی مدرن این روزها توجه بیشتری به این مسئله معطوف داشته است.

برای داشتن یک زندگی احساسی سالم، ضروری است که به همه احساساتمان احترام بگذاریم و به آنها فرصت ابراز بدهیم. وقتی غم و ناراحتی به سراغ ما می آید، باید به خودمان اجازه بدهیم که آن را به طور کامل حس کنیم. اینکار باعث می گردد بفهمیم که غم و غصه واکنشی بسیار طبیعی و عادی به فقدان های زندگی است، نشان دهنده ایراد و اشکال ما.

هر نوع فقدان می تواند ناراحتی در ما ایجاد کند-حتی می تواند به همراه یک غروب زیبای خورشید باشد که نشاندهنده انتها روز است. ممکن است ندانیم که چه چیز همواره باعث ناراحتی ما می گردد-حتی ممکن است یک تغییر کوچک در شیمی بدنمان مثل تغییرات هورمونی، تغییر سطح قند خون و از این قبیل باشد.

اینکار یاری میکند که احتیاج به درک همه واکنش های احساسیمان از بین برود. مسئله مهم اینست که نباید به هیچ اسم احساساتمان را سرکوب نموده و در برابر آنها مقاومت کنیم.

علاوه بر پذیرش ناراحتیمان باسم بخشی عادی از زندگی، و اجازه وجود دادن به آن، راه های دیگری هم برای یاری به کنار آمدن با غم و غصه هایمان وجود دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

بیشتر بخوانید: چگونه اندوه را از خود دور کنیم

5 راهکار اساسی برای یاری به کنار آمدن با غم و اندوه

1. احساساتتان را با یک دوست امین یا یکی از اعضاء خانواده درمیان بگذارید. در واقع این فرد باید کسی باشد که خوب به حرف های شما گوش بدهد، سعی در قضاوت کردن در خصوص آن یا تغییر دادن شما نداشته باشد.

2. سعی کنید کارهایی انجام دهید که به شما آرامش می دهد. به پیاده روی بروید، دوش آب گرم بگیرید، یک کتاب خوب بخوانید، به گل و گیاه های خانه رسیدگی کنید یا به سایر تفریح های مورد علاقه تان بپردازید.

فوراً استرستان را پایین آورید.

ذهنتان را آرام کنید.

احساساتتان را تسکین دهید.

نوعی آسودگی خیال در جسمتان ایجاد کنید.

تمدد اعصاب را به طریقی طبیعی و آسان ایجاد کنید.

3. راهی برای آرام کردن و تسکین خود پیدا کنید. اینکار باعث می گردد احساساتتان آزاد و رها گردد. مدیتیشن کنیدیا حرکات کششی ساده انجام دهید.

4. خاطره نویسی کنید. وقتی اینکار را انجام می دهید مثل این می ماند که یک مخاطب خوب دارید که می توانید به او اطمینان نموده و حرف هایتان را با او درمیان بگذارید.

5. یاد بگیرید که چطور برترین دوست خود باشید. سعی کنید یکبار دیگر نگاهی به خودتان بیاندازید و اینبار با عشق و علاقه به خودتان نگاه کنید. ببینید شاید تا امروز با خودتان به تندی و سنگدلانه رفتار می کردید، و از این به بعد به جای آن برای خودتان همدردی و دلسوزی کنید.

چه موقع در پی یاری متخصص بروید؟

ناراحتی های شدید و طولانی مدت می تواند نشانه افسردگی باشد. افراد افسرده معمولاً احساس تنهایی و ناامیدی می نمایند و خودشان را به خاطر چنین احساساتی سرزنش می نمایند.

اگر احساس ناراحتی و غصه زیاد بیشتر از دو هفته در شما ماندگار شد و در فعالیت های روزانه تان مثل کار یا خواب و خوراک- اختلال ایجاد کرد، بهتر است به متخصص مراجعه کنید. اگر این احساسات شما با فکر مرگ و خودکشی همراه شد، سریعاً از متخصص روانشناس یاری بگیرید.

منبع: www.khanevadeyema.com

منبع: راسخون

به "راه های موثر برای کنار آمدن با غم و اندوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های موثر برای کنار آمدن با غم و اندوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید