پیاده سازی برنامه عملیاتی علم و فناوری در 12 استان مصوب شد

به گزارش ابزار ایرانی، دبیر کمیسیون دائمی عتف از اجرای متدولوژی برنامه عملیاتی علم و فناوری استان ها در استان های منتخب اطلاع داد.

پیاده سازی برنامه عملیاتی علم و فناوری در 12 استان مصوب شد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی ابزار ایرانی، صد و نودمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی (عتف) با حضور مسعود برومند، دبیر شورا، برگزار و نتایج تدوین برنامه های عملیاتی علم و فناوری استان ها در آن آنالیز شد.

براساس گزارش ها، برنامه عملیاتی علم و فناوری در 12 استان کشور به شکل پایلوت و در قالب یک ساختار منسجم تیمی انجام می گردد. این پروژه متدولوژی مشخصی دارد که برنامه ریزی آن با همکاری سازمان برنامه بودجه کشور و ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور اجرا شده است. دفتر آموزش و دفتر آماری سازمان برنامه و بودجه در ابتدا 10 استان را برای پیاده سازی این برنامه انتخاب نموده بودند که در حال حاضر به 12 استان افزایش پیدا نموده است.

مسعود برومند دبیر کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) در جمع ابزار ایرانی، گفت: این جلسه در ارتباط با نتایج تدوین برنامه های عملیاتی علم و فناوری در استان ها بود. بر این اساس 10 استان کشور به صورت پایلوت در قالب یک ساختار منسجم تیمی و با همکاری سازمان برنامه و بودجه و نقشه جامع علمی کشور، متدولوژی برای این برنامه طراحی کردند.

استان های پایلوت انتخاب شدند

وی گفت: استان های بوشهر، سیستان و بلوچستان، گلستان، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، کردستان، گیلان، البرز، همدان و فارس در این تیم پایلوت قرار دارند و 2 استان هم در مراحل بعد اضافه می شوند که در آینده اعلام خواهند شد.

برومند اضافه کرد: تدوین برنامه، دریافت و ارائه اطلاعات تیم های هر استان توسط مراکز دانشگاهی با مشارکت سازمان برنامه و بودجه و استاندار ی ها انجام می گردد. دبیرخانه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف نیز پشتیبانی اولیه ای برای اجرای این برنامه انجام داده است.

دبیر شورای عالی عتف وزارت علوم گفت: این امر به وسیله همکاری بین استانداری ها، سازمان مدیریت و برنامه ریزی هر استان، دانشگاه های مشخص و پارک های علم و فناوری در استان شکل می گیرد.

برومند ادامه داد: برای این متدولوژی یکسان که خروجی ها به منظور قیاس و جمع بندی کنار هم قرار گیرد، چهار تیم در حوزه سیاستگذاری و برنامه ریزی علم و فناوری از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی تهران انتخاب شدند اما تدوین برنامه و دریافت اطلاعات را همان تیم های دانشگاهی با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور و پشتیبانی استانداری ها انجام دادند.

به گفته وی، در صد و نودمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف متدولوژی های یکسان استان ها و خروجی برنامه استان گیلان ارائه شد و اعضای کمیسیون نظراتی برای بهبود و ارتقای آن ارائه کردند. برنامه عملیاتی علم و فناوری به صوت دقیق تر دنبال خواهد شد و در جلسات آینده باقی استان های کشور طرح های خود را ارائه خواهند کرد.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس

به "پیاده سازی برنامه عملیاتی علم و فناوری در 12 استان مصوب شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیاده سازی برنامه عملیاتی علم و فناوری در 12 استان مصوب شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید