طرز تهیه کوفته شوید باقالی
به گزارش ابزار ایرانی، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوفته شوید باقالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
باقلا پوست گرفته:2لیوان
برنج نیم پز:1پ
گوشت چرخکرده:300گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین
شوید خشک یا تازه: 5ق غ
رب گوجه:2ق (من اضافه کردم)
پیاز:2عدد
تخم مرغ:1عدد
آلو بخارا: 10عدد
زعفران غلیظ
طرز تهیه:
باقلا و برنج نیم پز و تخم مرغ و شوید و پیاز آب گرفته شده و گوشت رو همراه ادویه ها، داخل بلندر ریخته و چند بار میکس می کنیم تا حسابی منسجم بشه.
مواد رو به شکل کوفته در میاریم و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دیم که هم خنک بشه و هم مزه دار.
پیاز دوم رو تفت بدین و رب گوجه و زردچوبه اضافه کنین و آب جوش و اجازه بدین جوش بیاد. بعد کوفته ها رو یکی یکی به سس در حال جوش، انتقال میدیم میذاریم ده دقیقه با شعله زیاد بمونه که مواد درون سس منسجم شن، بعد شعله رو کم کنین.
یه لیوان باقالی و 2قاشق شوید و 5تا آلو رو کنار کوفته ها می زاریم تا بپزه.
این کوفته سنتی بی نظیره
حتما یه کاسه سس، شامل: باقالی و شوید و آب کوفته داشته باشین و لقمه های کوفته و نون سنگک رو داخلش بزنین و میل کنین
نوش جان.
منبع: گردشبان