طرز تهیه خورش لوبیا سبز
به گزارش ابزار ایرانی، این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند لوبیا سبز برای بدن نیز بسیار مفید است
به گزارش ابزار ایرانی به نقل از پارسی دی
مواد لازم:
لوبیا سبز 400 گرم
گوشت خورشتی 400 گرم
سیر 3 حبه
پیاز عظیم 1 عدد
روغن مایع و آبلیمو به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا سیر و پیاز را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد سیر و پیاز خرد را شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیر و پیاز نرم شوند.
پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. در همین حین گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.
تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ گردد و رنگش تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به طور کامل بپزد.
پس از اینکه گوشت کمی نرم شد رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری آبلیمو به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به طور کامل بپزد. در مرحله بعدی باید لوبیا سبز را آماده کنید ، برای این منظور لوبیا ها را بشویید و آبکشی کنید.
پس از آبکشی لوبیا سبز آنرا به تکه های 1 تا 2 سانتی متری خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید پس از اینکه روغن داغ شد لوبیاها را در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
هر چقدر لوبیا سبز را بیشتر تفت دهید رنگ آنرا پر رنگ خواهد شد و در سرانجام خورش خوشرنگ و لعاب تری خواهید داشت ولی به دلیل اینکه این کار باعث می گردد خواص لوبیا سبز از بین برود به هیچ وجه توصیه نمی گردد.
پس از اینکه لوبیا سبز آماده شد آنرا به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و اجازه دهید آب خورش کمتر گردد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش به طور کامل آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.
منبع: جام جم آنلاین