این کله پاچه لذیذ با طعم بی نظیر را در خانه بپزید

به گزارش ابزار ایرانی، کله پاچه یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که به طور معمول برای صبحانه تهیه می گردد. البته باید از شب قبل آن را بار بگذاریم تا بتوانیم به عنوان صبحانه سرو کنیم.

این کله پاچه لذیذ با طعم بی نظیر را در خانه بپزید

احتیاج نیست تا از کله پاچه تعریف بیشتری بکنیم. کله پاچه یک غذای پر کالری اما فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که اصولی برای درست کردن دارد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا روش درست طرز تهیه کله پاچه را یاد بگیرید.

مواد لازم

  • کله پاچه گوسفند 1 دست
  • نخود 100 گرم
  • پیاز 2 عدد درشت
  • زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آب 1 لیتر یا بیشتر
  • سیر 4 تا 5 حبه

طرز تهیه کله پاچه

مرحله اول

نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض نمایید تا هم نفخ آن را بگیرد و هم زودتر بپزد.

مرحله دوم

برای پختن کله پاچه باید کله و پاچه را با هم پخت. برای آغاز پخت، ابتدا به مقدار ای که آب روی کله پاچه را بگیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی که آب جوش آمد روی آب را کف های قهوه ای پر می نماید که بهتر است این آب را یک بار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید.

سعی کنید به مقدار ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید.

مرحله سوم

بعد پیاز ها را 4 قاچ برش دهید و به همراه زردچوبه و سیر داخل آب کله پاچه بریزید. نخود های خیس خورده شده را هم داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را محکم ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم به آرامی بپزد. در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه می توانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه بهره ببرید.

نکاتی برای طرز تهیه کله پاچه

  • کله پاچه را می توانید به صورت کامل استفاده نمایید و یا گوشت آن را جدا سرو کنید.
  • نخود، آب کله پاچه را پر لعاب و خوشمزه تر می نماید و بوی بد کله پاچه را از بین می برد، ولی ریختن آن اختیاری است.
  • اگر دوست داشته باشید می توانید لیموعمانی را در آخر پخت به کله پاچه اضافه کنید.
  • نمک باعث دیرپز شدن کله پاچه می گردد به همین علت باید آن را در یک ساعت آخر پخت اضافه نمود.
  • دارچین هم طعم کله پاچه را تغییر می دهد و می توانید موقع خوردن کله پاچه مقداری به آن اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دستور غذاهای زمستانی علاقه دارید آش شلغم با برنج، مخصوص سرماخوردگی را در مجله بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "این کله پاچه لذیذ با طعم بی نظیر را در خانه بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این کله پاچه لذیذ با طعم بی نظیر را در خانه بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید